Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nieuws

  1. Must read: Deze 15 aandelen had u vooral niet moeten hebben

    Plus: wat doen de geplande renteverlagingen voor de euro? Chinese export ligt lager, wees niet bang voor aandelenrecords, en meer.

  2. China laadt zich op voor stroomversnelling

    Raymond Ma van Invesco wordt steeds positiever over China. Op twee data gaat hij de komende maanden extra letten: het stroomverbruik en de export. Blijven die stijgen, dan kan de beurs gaan vliegen.

  3. Must read: Hoge waarderingen zijn geen probleem

    Plus: steeds meer impactbeleggers, BlackRock kiest voor meer obligatierisico, 7 topchippers in de aanbieding, huizenprijzen op weg naar top, en meer.

  4. Schroders kijkt met 3D-bril naar de toekomst

    De drie D's, decarbonisatie (weg van fossiele energie), demografie (vergrijzing) en deglobalisering spelen volgens Schroders de komende dertig jaar een sleutelrol in de beleggingsresultaten.

  5. BlackRock gaat voor meer obligatierisico's

    BlackRock kiest bij Amerikaanse staatsobligaties liever voor korte dan lange looptijden. Favoriet zijn Europese high yield en obligaties uit opkomende markten. Over het algemeen loont het volgens de grootste vermogensbeheerder ter wereld om meer risico te nemen.

  6. Must read: Dreigt er een fors grondstoffentekort?

    Plus: AI ontketent revolutie in gezondheidszorgsector, JP Morgan gaat meer voor Europese aandelen, liegen met grafieken is makkelijk, klimaatbeleid is een verplichting, en meer.

  7. JP Morgan AM ziet meer in Europese aandelen

    JP Morgan AM heeft zijn modelportefeuille voor het tweede kwartaal bekendgemaakt. De meest opvallende wijzigingen ten opzichte van het eerste kwartaal zijn een opwaardering van Europese aandelen en van emerging markets (excl. China). In het algemeen geldt voor de modelportefeuille een hoge risicobereidheid.

  8. Must read: De vloek of zegen van generatieve AI

    Plus: de bullmarkt is niet eng, nutsbedrijven gaan CO2-beprijzing voelen, vrees voor wegenbelasting elektrische auto's, goudkoorts, inflatie, renteverlagingen en meer.

  9. Pictet AM heeft geen angst voor een bubbel

    Volgens Pictet AM zijn er goede redenen voor de huidige bullmarkt. Het heeft vooral te maken met een sterke Amerikaanse economie en bedrijven die daar wereldwijd van profiteren. Het is volgens Pictet bovendien positief dat de rally steeds breder gedragen wordt.

  10. Must read: belegger heeft renteverlagingen niet nodig

    Plus: hoge verwachtingen van grondstoffen, Europese ETF-belegger kiest voor risico, markten geprijsd voor perfectie, wereldwijde vastgoedprijzen en meer.

  11. Must read: alle ogen op het banenrapport

    Hoe het verder gaat met de rente, hangt mede af van het banenrapport van vanmiddag. Plus; gouden tijden voor de farmasector, Lukas Daalder blikt terug en hier zitten de rijke klanten van BoA in.

  12. Gouden tijden breken aan voor farmasector

    2023 was een belabberd jaar voor gezondheidszorgaandelen, maar de toekomst ziet er waarschijnlijk veel beter uit. Capital Group heeft namelijk zeer hoge verwachtingen van een derde innovatiegolf, gedreven door gentherapieën en kunstmatige intelligentie.

  13. Must read: U zoekt Europese dividendtoppers?

    Plus: Omgekeerde rentecurve is ditmaal geen probleem, goud vooral leuk als sieraad, koop datacenters, twee kansrijke contraire beleggingsfondsen, en veel meer.

  14. Goud is vooral leuk als sieraad

    Adam Grossman begrijpt de krachten die de goudprijs tegenwoordig opdrijven. Maar omdat goud geen duidelijke intrinsieke waarde heeft, dus onduidelijk is wat de goudprijs in de toekomst doet, is het voor de financiële blogger niet iets om in de portefeuille te hebben.

  15. Must read: het glanst, het is digitaal en het stijgt

    Plus: Impactbeleggen is de enige juiste keuze, terug naar roaring 20's, zwaar ondergewaardeerde nutsbedrijven, dure olie drijft inflatie op, en meer.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links