Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

De Chinese staatsmijnen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Ype Schaap

Ype Schaap is portfoliomanager bij Antaurus. Antaurus is een gespecialiseerde, onafhankelijke vermogensbeheerder uit Baarn. Voorheen werkte Schaap voor de Rabobank, Van Meer James Capel en Kempen & Co. De laatste jaren heeft Schaap als zelfstandige, veel geschreven over ontwikkelingen op de beurs. Sinds 1984 bemoeit hij zich ...

Meer over Ype Schaap

Recente artikelen van Ype Schaap

  1. feb '13 Niets aan de hand, ahum 5
  2. jan '13 Failliet Frankrijk 4
  3. jan '13 Bazel, Bazel, we hebben een oplossing 7

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 7 maart 2012 17:23
    Natuurlijk is onze hoogstaande technologie welkom in China en zo gaan we maar verder met de arbeidsmigratie naar Azie. De gevolgen worden met de dag meer en meer zichtbaar, (door het massaal sluiten van onze fabrieken in Europa) werkloosheid neemt toe, in de zuidelijke Europese landen al tot 25%, maar ook bij ons stijgt de werkloosheid enorm. Intussen gaat China steeds meer van zijn productiecapaciteit voor de eigen markt benutten en zal het welvaartsniveau in Azie flink toenemen. Dat in contrast met Europa waar het omgekeerde proces plaatsvindt en naast de enorme werklooshied ook het welzijnsniveau minder en minder wordt. Laten we vooral hiermee doorgaan en Azie (China) volproppen ,met productiebedrijven, korte termijn visie! Zo rennen we met heel Europa naar de afgrond. Goed gedaan Multinationals (DSM), dat wordt een fijne toekomst voor de Europese jeugd.
    Waar blijven de verontwaardigde politici of vinden die dit ontvluchtingsgedrag(arbeidsmigratie) prima. We kunnen natuurlijk altijd wat extra Euro's printen en zo komt alles weer goed, toch heren politici?
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links