Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

De All Ordinaries index (ASX) in Sydney vormt lagere koerstoppen.

Richting:Stijgend
Trendwijziging:+
Slotkoers:7.419,80
Steun:6.770,80
Weerstand:8.000,00
Steun 2:6.105,40
Weerstand 2:9.000,00

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

  • De All Ordinaries index (ASX) in Sydney is boven de voorgaande weerstand gebroken. Dit bevestigt de stijgende trend en geeft een technische verbetering aan. We houden rekening met verdere koersstijging. De All Ordinaries index (ASX) in Sydney kan verder omhoog richting 8.000,00 (berekend koersdoel). Om het positieve plaatje intact te laten, is het wel van belang dat steun 6.770,80 (bodem van 5 februari) intact blijft.

  • De MACD geeft op lange termijn een positief signaal. (stijgt en beweegt boven 0).


  • De RSI geeft op lange termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


  • Stochastics geeft op lange termijn een overbought conditie (over-gekocht) aan. De stochastic wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Hoge waarden (bv boven 80) worden beschouwd als overgekocht (overbought). Bij de interpretatie van de stochastic is een combinatie van beide signalen het meest betrouwbaar. Een negatieve divergentie ontstaat bijvoorbeeld als het aandeel een nieuwe hogere top neerzet terwijl de stochastic een lagere top noteert. Dit is een waarschuwingssignaal. Als in een later stadium het aandeel neerwaarts onder de vorige top breekt dan is er sprake van een trendbreuk en wordt het eerdere waarschuwingssignaal bevestigd. Vanwege de vele signalen geeft de stochastic ook relatief veel onjuiste signalen af wat bij consequent volgen leidt tot een slecht resultaat. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de overboughtzone breekt.
  • Het momentum tendeert op lange termijn omlaag.


  • Deze indicator geeft aan dat de koers boven de lange termijn gemiddelde lijn noteert. Er is geen sprake van een extreme situatie..De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.

Auteur: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Sydney-All Ordinaries Index 7.633,40 08:30
+0,40
+0,01%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links