Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Volvo-rijders bungelen onderaan in Turbocompetitie

Volvo-rijders bungelen onderaan in Turbocompetitie

Waar Fiat- en Porsche-rijders al lange tijd goede zaken doen in de Turbocompetitie, leveren eigenaren van een Volvo helaas de slechtste prestaties: ze bungelen onderaan met een rendement van -21,3%.

Verder zien we dat hardlopers eruit springen: zij behalen als enige een positief rendement (+7%). Beoefenaars van alle andere sporten staan in het rood. Hockeyers doen het daarbij het slechtst met een min van bijna 21%.

Twintigers aan kop

Kijken we naar leeftijden, dan gaan twintigers aan de leiding. De categorie 25 - 30 jaar haalt een gemiddeld rendement van 4,4%. Alle andere leeftijdsgroepen staan in de min.

Al lange tijd doen de heren het beter dan de dames. Net als vorige maand staan vrouwen ruim 11% in het rood, de mannen een kleine 5%.

Maandwinnaar april

De beste speler over april is de heer Van Andel. Onder de naam De Meester 68 speelde hij afgelopen maand een rendement van 85% bij elkaar. Met deze knappe prestatie wint hij een iPad, van harte gefeliciteerd! 

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 03 jun Hardlopers nemen weer koppositie in
  2. 02 jun Experts: optimisme is weer een beetje terug, maar liefde voor Shell is bekoeld 10
  3. 01 jun Twee derde belegt in crypto

Gerelateerd

Onderwerpen: De Slimste Belegger

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links