Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Peak Prins Bernard

Peak Prins Bernard

Als iedereen het erover begint te hebben, is het einde vaak nabij (in de markt en op de beurs). Nu is er sprake van een Prins Bernard-tax op huizen, verschijnen er talloze krantenartikelen en zelfs een boek over hem... en ja hoor. Zal u net zien. Dan begint de Amsterdamse huurmarkt te bokken?! ING zegt het.

U weet het, de prins bezit talloze huizen in de hoofdstad (die hij verhuurt) en is symbool geworden van alles wat er mis is op de huizenmarkt. Nu is er daar maar één ding mis en dat is dat er veel te weinig huizen worden gebouwd waar vraag naar is. Handige jongens met diepe zakken als de prins slaan dan hun slag.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 11:50 "Ga weg!" ING verjaagt eigen spaarders 9
  2. 08:05 BeursVandaag: Het inflatiecijfer
  3. 08:05 BeursVandaag: Het inflatiecijfer

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare