Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Accor beweegt in een sterk stijgende trend.

Richting:Dalend
Trendwijziging:-
Slotkoers:33,99
Steun:27,09
Weerstand:42,58
Steun 2:20,71
Weerstand 2:44,31

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • Een mooie stijgende trend is bij Accor zichtbaar. Toppen en bodems liggen steeds flink hoger en dat signaleert gretigheid onder de beleggers. De kansen liggen in opwaartse richting. De uptrend heeft ruimte richting weerstand 42,58 (top van 20 december 2019). Enkel bij een eventuele terugval onder steun 27,09 (bodem van 29 januari) treedt een technische verzwakking op.


 • Wees erop alert dat money flow daalt. Dit geeft aan dat er geld aan de markt wordt onttrokken.


 • De MACD geeft op lange termijn een positief signaal. (stijgt en beweegt boven 0).


 • De RSI geeft op lange termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op lange termijn een overbought conditie (over-gekocht) aan. De stochastic wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Hoge waarden (bv boven 80) worden beschouwd als overgekocht (overbought). Bij de interpretatie van de stochastic is een combinatie van beide signalen het meest betrouwbaar. Een negatieve divergentie ontstaat bijvoorbeeld als het aandeel een nieuwe hogere top neerzet terwijl de stochastic een lagere top noteert. Dit is een waarschuwingssignaal. Als in een later stadium het aandeel neerwaarts onder de vorige top breekt dan is er sprake van een trendbreuk en wordt het eerdere waarschuwingssignaal bevestigd. Vanwege de vele signalen geeft de stochastic ook relatief veel onjuiste signalen af wat bij consequent volgen leidt tot een slecht resultaat. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op lange termijn omlaag.


 • Deze indicator geeft aan dat de koers boven de lange termijn gemiddelde lijn noteert. Er is geen sprake van een extreme situatie..De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De neerwaarts gerichte B.O.B.-lijn (relatieve sterktelijn) geeft zwakkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. Er is sprake van 'underperformance'. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende B.O.B. lijn duidt op outperformance, een dalende B.O.B. lijn geeft underperformance aan.


Auteur: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente artikelen van Tostrams.nl

 1. 09 apr KPN beweegt in een sterk stijgende trend.
 2. 08 apr Pinterest zakt terug onder de voormalige koerspieken.
 3. 07 apr Capital One Financial corrigeert terug naar de voormalige weerstand.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Accor 33,040 09 apr
-0,140
-0,42%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare