Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

IEXProfs wint LOF Inspiratieprijs

Het platform voor professionele beleggers IEXProfs (magazine en website)
wint LOF Inspiratieprijs van Nederlands Uitgeversverbond

Amsterdam, 26 januari 2010 – IEXProfs – www.iexprofs.nl – biedt toegesneden informatie voor adviseurs bij banken en financieel tussenpersonen, voor institutionele beleggers en anderen die professioneel met beleggen bezig zijn. In minder dan twee jaar tijd is IEXProfs op dit terrein absoluut marktleider geworden, en behaalt het platform het hoogste bereik. De informatie bereikt de doelgroep via een magazine, website en emailnieuwsbrieven.

Volgens de jury onder voorzitterschap van Weekbladpers-directeur Karin van Gilst, getuigt het “van veel lef om midden in de financiële crisis in februari 2009 een multimediaal platform voor beusrsanalisten en beleggers te lanceren met producten die qua bezoek en lezersaantallen ook nog eens in de lift zitten.”

IEXProfs is een nieuwe loot aan de stam van IEX Media, dat met IEX.nl en IEX magazine het grootste bereik van de financiële consument biedt. IEX Media is op haar beurt weer onderdeel van Free Media Group, een snelgroeiende multimedia-uitgeverij.

De ‘Juryonderscheiding voor Inspiratie’ is dit jaar voor het eerst uitgereikt en is in de plaats gekomen voor de LOF Innovatieprijs, die tussen 2006 en 2009 vier keer is uitgeloofd. IEXProfs verdient de Inspiratieprijs volgens het juryrapport onder andere omdat de jury geboeid is geraakt “door de loepzuivere positionering van het concept. IEXProfs heeft een over het hoofd gezien gat in de markt feilloos opgespoord en ingevuld: specifieke onafhankelijke informatie over de Nederlandse markt voor de professionele belegger bestond eenvoudigweg nog niet.”

Hoofdredacteur Pieter Kort van IEXProfs is verguld met de Inspiratieprijs: “Het versterkt onze overtuiging dat we met IEXProfs op het goede spoor zitten. In onzekere financiële tijden zijn beleggingsadviseurs én hun klanten meer dan ooit op zoek naar onafhankelijke informatie. Dat merken we niet alleen in de dagelijkse bezoekcijfers, maar ook in de interesse en steun die we van marktpartijen krijgen.”

Voor het volledige juryrapport, klikt u hier.

Over IEXProfs
IEXProfs biedt nieuws , productinformatie en tools voor professionele beleggers, zowel online als print. Het kwartaalblad IEXProfs wordt verspreid onder 10.000 beleggingsadviseurs en andere financiële professionals. De website IEXProfs.nl trekt 30.000 unieke bezoekers per maand.

Onderscheidend in het redactionele aanbod zijn onder andere onafhankelijke productrecensies, een fondsselector waarmee adviseurs eenvoudig een weg in het immense productaanbod kunnen vinden, de rubriek Dr. Hoe waarin diverse experts praktische vragen van beleggers beantwoorden en de dagelijkse knipseldienst Must Read waarin de redactie de beste opinies, tips en inzichten uit de internationale media selecteert.

Over IEX Media
IEX Media is onderdeel van Free Media Group (FMG), een snel groeiend multimediabedrijf dat online en print-uitgaven, alsook evenementen in eigen beheer en voor derden exploiteert. FMG bestaat uit de pijlers Finance en Men’s Lifestyle. Daarmee richt FMG zich op de zakelijke en particuliere markt. De financiële portfolio is met titels als IEX, IEXProfs, DeBeurs, Eurobench, Beursonline en Geldwaardering de belangrijkste onafhankelijke aanbieders in Nederland van informatie, nieuws, adviezen en tips op financieel-economisch en beleggingsgebied. Met ruim 600.000 unieke bezoekers en 20 miljoen pageviews is IEX Media marktleider in Nederland.

--------------------------
Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Voor meer informatie:
Niek den Tex, publisher|sales director: 06-55 50 21 21, niek.den.tex@freemediagroup.nl
Pieter Kort, hoofdredacteur: 06-51 26 90 37 of pieter.kort@freemediagroup.nl

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Investor Relations IEX Group

In de Perskamer biedt de Investor Relations van IEX Group informatie over onze eigen IEX.nl. IEX Group heeft daarnaast ook de beleggerstitels Belegger, BeursOnline, DeBeurs, Guruwatch en IEX Geld, IEX Particioaties en IEX Profs met een totaalbereik van 1,25 miljoen beleggers. In België heeft IEX met Beursduivel maandelijk...

Meer over Investor Relations IEX Group

Recente artikelen van Investor Relations IEX Group

  1. jan '16 Nieuw op de beurs: IEX Group 9

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links