Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Cookiemonster Google uitgegeten

Dat waren de legendarische cookies?

Het zal allemaal, maar Google blijft u en mij links- of rechtsom volgen. Het is het businessmodel en niet u en ik zijn de klant, maar de adverteerders. Dat moeder Alphabet schuift is logisch, want hoeveel rechtszaken, akkefietjes wereldwijd met landen en wetgevings - en opsplitsingsdreigingen zijn er wel niet?

Vooralsnog zit u als aandeelhouder bij Alphabet gebeiteld. Amazon en Apple zijn misschien het meest gevoelig voor het renteverhaal en Facebook zijwaartst per saldo sinds vorig jaar zomer. CEO Mark Zuckerberg moet iets verzinnen, want als het zo doorgaat gaan de aandeelhouders vanzelf een keer de cash opeisen.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 apr Vooruitblik: Records en hoofdbrekens 1
  2. 16 apr BeursVandaag: Gaat het nog een beetje? 4
  3. 15 apr BP, Shell en een enorme viezerik 5

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare