Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Ze staan er echt: de Top 3 AEX year-to-date

Het is 3 maart 2021, mensen. Die Top 3. Nee, u kunt deze pagina blijven verversen, maar de Top 3 is de Top 3. Bij Aegon wordt nu vast het Wilhelmus gezongen in de Zoom-meetings.


U weet het, Aegon zit zeker niet aan een touwtje bij de Amerikaanse rente, maar van alle Nederlandse fondsen is de verzekeraar er het meest gevoelig voor. ING en ABN Amro verbazen misschien, omdat nog volkomen onduidelijk is wat de schade (slechte leningen) van de crisis wordt.

Nog meer in de catgorie de laatsten worden de eersten:

Wat dacht u van deze twee?


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

 1. 18 apr Vooruitblik: Records en hoofdbrekens
 2. 16 apr BeursVandaag: Gaat het nog een beetje? 4
 3. 15 apr BP, Shell en een enorme viezerik 5

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
 1. kees5555 5 maart 2021 15:32
  og meer leuk scores dit jaar op Damrak. In de #AMX loopt de jaren terug zo verguisde "#PostNL CEO en sinds deze week #dividenddiva Herna Verhagen op 30,97 inch heels te zweeeven door eigen HQ."

  Opsluiten die mevrouw, wegens utbuiting van ZZP-pakketbezorgers: pakketbezorgers sjezen met gevaarlijke snelheden door de straten en hebben ongelukken veroorzaakt.
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 

Trending

  Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
  #/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare