Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Dag om over na te denken in New York

Technologie-index Nasdaq 100 sluit year to date in de min. U ziet boven aan onze site onze 24-uurs berekening van de AEX ook niet zo vrolijk tikken.  

De Amerikaanse rente daartegen staat met 1,51% (plus derien basispunten vandaag) op de hoogste stand sinds de beurskrach een jaar geleden. Hieronder meer plaatjes. Wall Street gaat ongeveer op het laagste punt de dag uit. Het is nog te vroeg voor conclusies, maar we kunnen even niet meer om de rentes niet heen.

En daar waren we zo aan gewend geraakt in de afgelopen jaren. Enfin, op dit moment doet Dow Jones fonds Salesforce -3,5% op jaarcijfers. Er zijn meer cijfers nabeurs, maar dat geloof ik nu wel even. Lange dag.    

Oeps, ASML... Hier nog even wat scores uit New York.

De uitsmijter dan nog... Wat een markt.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 apr Vooruitblik: Records en hoofdbrekens 1
  2. 16 apr BeursVandaag: Gaat het nog een beetje? 4
  3. 15 apr BP, Shell en een enorme viezerik 5

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare