Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Waarom ook niet, Wall Street eindigt in plus

Nou ja, technologie eindigt dan net niet in de plus, maar het bier smaakt denk ik wel nabeurs New York:

Gevalletje Don't fight the Fed, menen de networks. Ik zie echter geen scherpe spikes in de daggrafiek, denk er het uwe van. De Amerikaanse rente zakt ook maar één basispuntje en de dollar doet per saldo bijna niks. Tesla -2,2%, want daar draait tegenwoordig alles om.

Is er nog nieuws, Square doet nu -5,5% nabeurs op behoorlijk volume. Het is het bedrijf van Jack Dorsey die ook CEO van Twitter is. Bitcon reageert niet, -11,4% nu. U ziet dat ik ook een beetje te snel ben.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 26 feb BeursVandaag: De Uitdaging 12
  2. 25 feb Dag om over na te denken in New York
  3. 25 feb Stock vs bonds op Wall Street! 5

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare