Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

De beer roert zich ook op Wall Street

De koersen trekken nu wat bij de opening was bar en boos. Een half uurtje na opening is het niet best op Wall Street en ook Europa kleurt rood. U ziet de AEX en Nasdaq 100 weer flink dalen, het is weer technologie dat slecht ligt.

Hier de stijgers en dalers uit de S&P 500. Veel onbekende namen hier.

Deze komen u vast ook bekender voor. Inderdaad technbolgie, maar ook grote stijgers van gisteren.

>


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 26 feb BeursVandaag: De Uitdaging 12
  2. 25 feb Dag om over na te denken in New York
  3. 25 feb Stock vs bonds op Wall Street! 5

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 rene66 23 februari 2021 16:10
    Het zijn rotaties door shortende hedgefunds. Er is geen echte long belegger die nu gaat investeren in de KLM's en cruise bedrijven of hotels. Als de rente omhoog gaat gaan die het heel moeilijk krijgen gezien de schulden die ze hebben. Binnenkort roteren ze weer richting tech, waar het geld wordt verdient.
1 Post
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare