Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Tesla en Nasdaq 100-future zakken alweer

Wat snel zinloos omhoog gaat - want fundamenteel raakte de rally kant noch wal - kan snel zinloos dalen... en weer snel zinloos stijgen, zoiets? Houdt u het nog bij? Ik weet echt niet wat ik allemaal zie... Risk ánd reward happen fast, dan maar.

In Amsterdam mag u met die -1,8% van nu van een sell-off spreken en de Nasdaq 100-future kleurde vanochtend nog groen. Nu niet meer: -0,6%.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 05 mrt BeursVandaag: Volle bak! 2
  2. 04 mrt Oei, Wall Street doet het alwéér
  3. 04 mrt Defensieve waarden boven

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare