Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

IEX Podcast: Fantasie in Ahold, KPN en ASML

IEX Podcast: Fantasie in Ahold, KPN en ASML

We zijn dit keer een dag eerder met onze podcast, maar er valt genoeg te bespreken over de beurs. Want wat een week hebben we achter de rug! Toestanden in de VS, koersen die gewoon op het hoogste niveau ooit staan en een aantal aardige bewegingen.

De volgende onderwerpen komen aan bod.

 • Twitter
 • SBM Offshore
 • Ahold
 • Signify
 • ASML
 • KPN
 • Bitcoin
 • Fastned

De podcast is te vinden onder andere in Spotify, Google Play en iTunes. Ook kunt u gewoon op onderstaande link klikken. 

Niels Koerts is beleggingsanalist bij IEX. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Analyse door: Niels Koerts

Niels Koerts is sinds 2019 beleggingsanalist bij IEX. Al op dertienjarige leeftijd begon hij met beleggen, uitgerekend in 2008, het hoogtepunt van de financiële crisis, waardoor hij meteen wist wat verliezen was. Naast zijn werk op de beursredactie is Niels bezig met de laatste loodjes van zijn studie bestuurskunde. Zijn mi...

Meer over Niels Koerts

Recente analyses van Niels Koerts

 1. 05 mrt Slotcall: Amerikaanse meevaller 12
 2. 05 mrt Allianz: Aandeleninkoopprogramma herstart
 3. 05 mrt IEX Podcast: Alles over Galapagos, Pharming en PostNL 3

Gerelateerd

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
 1. JayKay 16 januari 2021 10:18
  Het stukje over¨wachtwoordrisico¨ heeft niet meer met de bitcoinjungle te maken. Deze man had zijn inlogdetails op een externe harddisk gezet die hij had versleuteld die maar 10 kansen geeft. Op die manier geldt wachtwoordrisico precies hetzelfde voor uw familiefoto´s of afstudeerscriptie etc - Als ik bij een conventionele bank niet aannemelijk kan maken dat ik de rechtmatige eigenaar ben van krediet (zoals een rekening uit een erfenis vinden van 40 jaar terug) dat ben je het nét zo hard kwijt.
  En over Bitcoin zelf, de coins die onbereikbaar geworden zijn, worden ook nooit meer te koop aangeboden, er er zijn er maar 21 Miljoen over een tijdje, dus meer schaarste..
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: IEX Podcast
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare