Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Oppervlakkige rust Damrak

Marktbreed moet u bij de dollar zijn. Die stijgt zomaar zowat een cent en goud, zilver en bitcoin draaien mee, als u het zo wilt zien. Sinds wanneer zijn dat eigenlijk vrienden? Enfin, de aandelenindices doen nu niet veel, maar onderliggend zijn er toch weer de nodige aandelen die flink bewegen. 

De bekende tweestrijd technologie versus blue chips dit jaar ziet u nu niet terug, alles beweegt door elkaar. Wel liggen de financials slecht. De meeste actie zit bij Fugro, waar de de koers is gecorrigeerd voor de claims. De prijs liep heel hard op, maar levert nu weer in. Hieronder vindt u meer. Verder zijn er deze adviezen.

  • Heineken: naar €104 van €77 - Citigroup
  • Royal Dutch Shell: naar overweight van neutral en verhoogd naar £17 - JP Morgan


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 16:05 Rustig beursje (met scherpe kantjes)
  2. 14:15 Lang leve Hollandsche tech 1
  3. 13:45 Jackpot Nederlandse biotech Merus

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare