Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pharming gaat al harder, is dit het?

Pharming is niet van plan nieuwe aandelen uit te geven voor de tweede notering.

Is dit de reden dat Pharming zo hard gaat op het bericht dat het definitief voor een tweede notering aan de Nasdaq gaat? Het nieuws op zich is oud, dat kan het niet zijn, maar dat er geen verwatering komt, lijkt mij het belangrijkste uit de details die Pharming vandaag onthult over die notering.

En die dus meer dan serieus is! En misschien moeten wij hier bij IEX nu maar eens nadenken over een tweede notering van het Pharming-forum.


Hier is de weekgrafiek, om u te laten zien dat de stijging op - zoals dat zo mooi heet - significant volume gaat.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 25 jan Veel! Alles over de beursopening 1
  2. 25 jan Over AEX 666,66, 666,79 en 667,85
  3. 25 jan Basic-Fit, wat is dit?

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare