Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

BAM met dé handels- en beleggingsles 2020

Never a dull moment with BAM... U kan het zweet op de gekromde hedge fundruggen en de geroosterde billen in de Londense City zowat op het Damrak ruiken? Zou me niet verbazen als er koortsachtig wordt aangelapt. Dat zien we de komende dagen wel aan het AFM-register. 

Bij Wirecard zagen we dit jaar nog waarom shorters zo graag shorten. Als alles je kant uit komt, heb je de jackpot. Het kan dus ook andersom... Hieronder heb ik er al een blogje over: dé handels- en de beleggingsles van 2020 is misschien dat beursstijgingen net zo bruut als koersdalingen kunnen zijn. Zelfs de brede markt. 


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 16:15 Lavide komt tot leven. En hoe
  2. 16:05 Rustige beurs, maar, maar en nog eens maar
  3. 14:25 Insiders verkopen! Zoals wel vaker... 1

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare