Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Onderwijs is een interessante groeimarkt

Auteur: Jack Neele

Jack Neele is sinds 2006 portefeuillemanager bij Robeco. Hij is fondsmanager van de Robeco Global Consumer Trends Equities. Hij studeerde econometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Meer over Jack.

Meer over Jack Neele

Recente artikelen van Jack Neele

  1. 23 dec Trendbeleggen: Drie Trends voor 2021 2
  2. 12 nov Onderwijs is een interessante groeimarkt 5
  3. 11 jun Maaltijdbezorgdiensten: eten of gegeten worden! 1

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Keinscheisscoins 13 november 2020 13:13
    "Een van de redenen is de concurrentiekracht van publieke scholen, die geen winstdoelstelling nastreven. Hierdoor worden de prijzen laag gehouden en blijft onderwijs van hoge kwaliteit gelukkig toegankelijk voor iedereen"

    Nee, de kwaliteit van het publieke onderwijs is laag en de prijs is torenhoog. We praten hier enkel over de overdracht van reeds bestaande kennis en ervaring. Dat hoeft echt geen miljarden per jaar te kosten. Bovendien leert de economie ons dat kwaliteit voor een redelijke prijs de functie is van met elkaar concurrende aanbieders om de vrije keuze van afnemers. Maw, als je goed onderwijs wilt voor een mooie prijs, dan moet je het bij de overheid weghalen. De reden dat er een gebrek aan concurrentie is komt door het feit dat de overheid de onderwijskosten toch wel bij je weghaalt of je er gebruik van maakt of niet.
5 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare