Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Shell verhoogt dividend en luidt...

Shell verhoogt dividend en luidt...

Ook goedemorgen! De boodschap die Royal Dutch Shell vandaag afgeeft na al het slechte nieuws, de slechte tijden, de kritiek, de afschrijvingen en vooral het koers- en dividenddebacle dit jaar is denk ik: we're here to stay and we're in control.

Corné heeft al bekeken hoe het zit.

Gisteren stond ik de NOS te woord en die wakker liggen-quote is ook van mij. Handelaar Diede reageert daar zo op en met de dividendwijsheid nu... Ik brand een kaarsje. Niet alleen voor mezelf - ik heb in feite rechtstreeks ook maar een peanuts-positie - maar vooral voor al die pensioen(fonds)en in ons land.   


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 06:30 IEX Podcast: Alles over Pharming, BAM en Unibail 4
  2. 27 nov BeursVandaag: Shoppen maar
  3. 26 nov Veel snelle bewegers, maar toch is het saai?

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare