Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Wat had ICT Group wel niet gedaan áls...

Dit plaatje krijgt misschien wel een mooi ingelijst plekje aan de muur bij ICT Group. Het bescheiden fonds van €73 miljoen met formeel 68%, maar gelet op alle grootaandeelhouders amper echte free float, draait uitstekend op verrassend goede Q3's. Wat een pech voor ICT dan weer dat de brede markt zo slecht ligt.  

Want wat had de koers wel niet gedaan als de AEX bij wijze +3% had gestaan in plaats van -3%? Misschien wel +20%. Dat is gokken en komen we nooit te weten, maar het fonds was vast en zeker veel harder gestegen (en technisch uitgebroken). Geluk en pech horen nu eenmaal net zo bij de beurs als dom en slim.  


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 17:25 Dollar en rentes bemoeien zich er ook mee
  2. 16:25 Dollar doet haasje-over met 1,20
  3. 16:05 "Online ads door het dak"

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare