Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AEX vroeg aan de snert

De AEX heeft wel eens betere Cup-a-Soupmomenten gekend. Dit kan alleen maar snert zijn. Bestaat Cup-a-Soup eigenlijk nog, of is dat ook al gecanceld? Weet ik veel, ik kom echt nooit in een supermarkt. 


Helaas maak ik het nog erger, want op de vastrentende afdeling loeien de sirenes pas echt. U weet, dit geldt als het slimme geld, waar aandelen als het domme geld te boek staan. Risk-off, iedereen in de bondjes is het motto. Laagste rentestanden zodoende sinds maart... Cash, want dat is de Duitse Bund in feite, is peperduur. 


Niet in de AEX, maar een verdieping lager staat Fugro te zieltogen op het c-woord. Te veel gezien zulke plaatjes van wat ook in dit geval in essentie een mooi, keurig net bedrijf is. De mooie business van weleer is alleen niet (wellicht nooit) meer en verder zit al jaren alles tegen. 


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 27 okt Q3's: Microsoft doet het gewoon weer
  2. 27 okt AMD koopt Xillinx. Geheel in aandelen ook
  3. 27 okt "Bonusexodus vermogensbeheerders"

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare