Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Het wordt interessant bij Kendrion

Aan Kendrion leest u de gebeurtenissen af van de afgelopen paar jaar. U mag er van mij zelfs het presidentschap van Donald Trump van maken. Eerst dat mooie tax-free ritje omhoog en toen, begin 2018, brak de handelsoorlog met China uit. Kendrion is toeleverancier van de auto-industrie en u ziet het, daar ging ze.

Net toen de koers leek te stabiliseren, kwam Covid-19 er overheen. Daar ging Kendrion weer. Een ongeluk komt nooit alleen, zei oma vroeger al en denk maar Shell, Fugro, Arcadis en de rest. En ziet, toen was er V-vormig herstel voor Kendrion en staat ze weer op de niveaus van de topjes en bodems van vorig jaar.

Oeps, wat doe ik nu? Ik zie dat ik de grafiek precies op €16,66 heb geturfd. Niet voor bijgelovigen. Laat het ook maar een goed teken zijn. Er is geen bedrijfsnieuws, ik vermoed dat Kendrion meeloopt met de verbeterende Duitse economische macro's.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 08:10 Sensatie met all-time high en grote namen 1
  2. 03 aug Huiver! Het wat-als-bitcoin-en-crypto-naar-nul-crashen-scenario 18
  3. 03 aug Wisselende koersen, met hier en daar nodige ups & downs 2

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Kendrion 22,650 14:02
+0,350
+1,57%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links