Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Air France-KLM op all time low

Basic-Fit gaat vreselijk nat, wellicht door de almaar slechter wordende coronacijfers. Ik kijk ook naar AMG dat in een week 20% verliest. Dit zijn echter in essentie goede bedrijven met mooie business. Dat kunnen we van deze helaas voorlopig niet zeggen. Helaas, Air France-KLM zet een treurige all time low neer op €3 rond.

Links in beeld, het oude dieptepunt was €3,01 in 2012. Wat doet dit fonds eigenlijk nog aan de beurs met die grote Nederlandse (14% en Franse (14%) staatsbelangen en die miljardensteun? Laat ook maar, u kunt er in handelen. Ik zou het anders ook niet weten.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 16:55 Drie Dwaze Dollar Dagen
  2. 16:20 Waar bemoeit Fed zich eigenlijk mee? 1
  3. 16:00 De kinderrubriek met bitcoin, Tesla, Nikola en Hertz 1

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare