Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

IEX Magazine nr. 18: Instappen bij Uber

IEX Magazine nr. 18: Instappen bij Uber

Het nieuwe IEX Magazine ploft aanstaande zaterdag weer bij  Premiumleden op de deurmat. 

Paul Weeteling beschrijft de kansen van Uber, dat volgens hem de potentie heeft om uit te groeien tot een van de grote wereldspelers op tech-gebied. Verder in dit nummer een uitgebreide analyse van Qualcomm als dividendtopper. Technische Analyse: 5 zwaargewichten uit de AEX. Fundamentele Analyse: Sligro, CM.com, Heijmans, Altice, TSMC, Sioen, ForFarmers, Flow Traders, Agfa-Gevaert, en Uber.

Premium abonnees kunnen via deze link het online magazine alvast downloaden en lezen. Bent u nog geen abonnee en wilt u het magazine thuis ontvangen, ga dan naar deze pagina en kies voor het Premium Totaal abonnement.   


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Column door: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente columns van Redactie

  1. 15:00 Wat doet de AEX in november? 1
  2. 09:00 Biden versus Trump: volg de webinars
  3. 28 okt Slimste Belegger 2020: Een stukje TA

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: IEX Magazine
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare