Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

6 Beursexperts, 18 kooptips: Hollandse Aandelenavond 2020

6 Beursexperts, 18 kooptips: Hollandse Aandelenavond 2020

Kijk op 6 oktober live mee naar wat al meer dan een decennium het beste evenement voor beleggers in Nederlandse aandelen is: de Hollandse Aandelenavond.

De Hollandse Aandelenavond

Op deze avond, mede georganiseerd door BNP Paribas, ziet u zes van de beste Nederlandse beursanalisten in actie, die ieder hun drie favoriete Nederlandse aandelen voor het komende jaar zullen presenteren.

We hebben ze tevens uitgedaagd om ieder met één verkooptip (short) te komen. Na afloop van de zes pitches nemen de experts plaats aan tafel voor een paneldiscussie. Die wordt op het scherpst van de snede gevoerd en levert zodoende nog weer nieuwe ideeën en inzichten op.

Zes topanalisten

De line-up van experts bestaat uit een mix van technische en fundamentele analisten die voor Nederlandse beleggers nauwelijks nog introductie behoeven:

De presentatie is in handen van Erik Mauritz (BNP Paribas) en Pieter Kort (IEX).

Iedereen kan meekijken

Gezien de Covid-19-situatie is de Hollandse Aandelenavond dit jaar alleen online te volgen via een livestream. Er zijn geen kosten aan verbonden. U ontvangt ruim vooraf instructies over hoe u de uitzending kunt volgen.

Klik hier om u aan te melden

Het programma van de online uitzending

  • Aanvang: 19:30 uur
  • Pauze: 20:40 uur
  • Paneldiscussie: 20:45 uur
  • Einde: 21:20

 

We hopen u te mogen verwelkomen tijdens weer een prachtige Hollandse Aandelenavond!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Column door: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente columns van Redactie

  1. 09:00 Hollandse Aandelenavond: Nico Bakker 1
  2. 28 sep Wat doet de AEX in oktober? 1
  3. 28 sep Hollandse Aandelenavond: Nico Inberg

Gerelateerd

Hollandse Aandelenavond 2020

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare