Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Oef, het wordt een lange dag, Tesla

Oef, het wordt een lange dag, Tesla

U ziet onze techhnologie dalen en de eerste handelaren die nu wakker worden in New York zijn ook techno-bearish. Zo wordt er alweer in Tesla gehandeld en dat gaat in de geest van vrijdag nabeurs - toen stond deze -10% er al zowat - toen duidelijk werd dat de autofabrikant niet in de almachtige S&P 500 komt.


Even terzijde, maar er zijn ook nog fondsen die er wel in komen:


De Nasdaq 100 future knikt intussen ook naar beneden. Zie de blogjes hieronder en mijn morning call, ik houd het voorlopign op (eerste aanzetten tot) rotatie van tech naar blue chips. Niet dat de brede markt dan omhoog suist, daarvoor is de tech-weging ook veel te zwaar, maar zeker relatief gezien.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 13:10 SBM Offshore even tussendoor
  2. 12:15 Misschien zijn aandelen en huizen juist spotgoedkoop 2
  3. 11:45 Goed, Beter, Best Bed

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

  1. Tesla 422,640 21 okt
    +0,700
    +0,17%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare