Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Dames én heren zien resultaat verslechteren

Dames én heren zien resultaat verslechteren

Zowel de dames als de heren zakken verder weg in de Turbocompetitie. Vrouwen staan gemiddeld 11,2% in het rood, mannen doen het iets minder slecht met een min van 7,3%.

Verder valt op dat alleen Forum voor Democratie-stemmers een plus weten te behalen met hun beleggingen: gemiddeld 2,7%. Stemmers op alle andere politieke partijen boeken een negatief resultaat.

Jongeren aan kop

Qua leeftijd staat de categorie 25 - 30, net als vorige maand, bovenaan. Deze groep staat gemiddeld 5,4% in de plus. Ook de dertigers (30 -35) en de tieners (15 - 20) behalen nog mager positieve resultaten, respectievelijk 1,2% en 0,2%. Alle andere leeftijdscategorieën noteren rode cijfers.

Tesla blijkt meer dan eens het automerk te zijn van de meest succesvolle deelnemers: Tesla-rijders staan als enigen in de plus, met 4,5%.

Limburgers weten schade te beperken

Tot slot nog een blik op de regio’s: alle provincies staan in het rood, waarbij Limburgers het het minst slecht doen (-4,5%). Deelnemers uit Overijssel zijn hekkensluiter (-11,5%).

Maandwinnaar augustus

Over de maand augustus heeft de heer Van Andel onder spelnaam HOENTIEBOENTIE het hoogste rendement behaald: 204%. Hiermee wint hij een iPad; van harte gefeliciteerd!

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Column door: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente columns van Redactie

  1. 17 sep Hollandse Aandelenavond: Jim Tehupuring 1
  2. 17 sep IEX Magazine nr. 18: Instappen bij Uber
  3. 14 sep 6 Beursexperts, 18 kooptips: Hollandse Aandelenavond 2020

Gerelateerd

De Slimste Belegger

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: De Slimste Belegger
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare