Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Pharming! Het zou wat zijn

Pharming! Het zou wat zijn

Het zou wat zijn áls... Pharming dus. 

Het ANP heeft dit, het persbericht hebt u gezien... Goede resultaten bij vier van de vijf patiënten, dat is inderdaad meer onderzoek waard. 

en.. onze beleggersdeks heeft al een hele analyse. 

Mocht dit middel gaan werken dan zal Pharming flink moeten gaan opschalen, maar zover is het nog niet. 

Verder duimen maar, maar één ding is zeker: zelden een dull moment en gebrek aan fantasie en reuring bij Pharming.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

 1. 14:30 Keurig Payroll Report 1
 2. 12:00 Adyen +105% op €1500
 3. 10:55 Facebook lacht advertentieboycot uit

Gerelateerd

Pharming Group

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
9 Posts
| Omlaag ↓
 1. Stanyboy 21 april 2020 18:59
  quote:

  k2es schreef op 21 april 2020 17:42:


  Pharming verzint van alles om hun enige product te pushen. Vijf patienten zegt helemaal niets, dan zou je het met een controlegroep (placebo)moeten vergelijken hetgeen niet gebeurd is en met een veel groter aantal patienten.

  Post niet veel op dit forum van beursduivel, maar denk je echt dat ze dit zomaar publiceren dan betwijfel ik dat uw kennis niet zo verrijkend is.Trouwens ze zullen niet vergelijken met een placebo maar met de medicatie die ze nu in gebruik hebben dit geeft de werkelijke werking aan en ook het vergelijk met de nu bestaande behandeling, mvg.
 2. Stanyboy 22 april 2020 08:21
  quote:

  k2es schreef op 21 april 2020 21:18:


  @Stanyboy: ik heb circa.30 jaar professionele ervaring in de farmaceutische wereld, maar een snotaap die nergens wat van af weet, denkt het beter te weten.

  LOL

  Aan uw reactie te zien bent u echt wel heel geloofwaardig dat u 30 jaar ervaring hebt in de farmacie , ben wel gevleid met snotaap voor een 50 jarige.
9 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

 1. Pharming Group 1,049 17:37
  +0,053
  +5,32%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare