Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Zucht. Randstad. Weer.

(AJK) Randstad is weer daler van de dag met -8%, also g het niks is. Het fonds is wel the place to be als straks de eerste green shoots weer in de economie verschijnen (= uitzendwerk). Nee, dan moet u ze eigenlijk al hebben, als u de traditionele (altijd hachelijk) herstelrit wilt maken en opnieuw dividend beuren.

Daar is het beruchte, niet zo nette, maar wel rake begrip weer: er is bij Randstad nu nog geen #uitkotsmoment, zoals in 2009. In 2002 was die er trouwens ook niet - de draai was de bekende dief in de nacht - maar het fonds liep toen wel een dik half jaar hard op rest vooruit. En dat leverde een bijzonder lucratieve rit op.

Misschien is dat ook mede de reden voor de volatiliteit in Randstad, niemand wil die verwachte rit missen, maar tegelijkertijd heeft niemand nu al zin om in het aandeel te zitten. Plukjes dan maar op de daling, als u er in wilt? 


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. Kamp belegt iedere maand vooral voor zijn pensioen uitsluitend in beleggingsfondsen. Klik hier voor zijn actuele posities. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Klik hier voor een overzicht van de beleggingen van de IEX-redactie.

Gerelateerd

RANDSTAD NV

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. V...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 15 mei Advies; ABN, Aegon, ING & GLPG
  2. 15 mei BBP Q1 -1,7% (-3,0% verwacht)
  3. 15 mei BeursVandaag: De Slag om AEX 500 27

Gerelateerde instrumenten

  1. RANDSTAD NV 37,730 29 mei
    0,000
    0,00%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare