Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nou, dan maar ING kopen

Het is voral de oude wijsheid om juist een aandeel op te pikken, nadat het is afgsstraft omdat ze het bedrijf het dividend aan de wilgen heeft gehangen. Nee, dit is geen belegging waar ik het komende jaar wonderen van verwacht, maar wie weet gaat het nog eens jarenlang een leuk dividendrendement doen.


Arend Jan Kamp is senior content manager van IEX. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. Goldfish1080 30 maart 2020 16:42
    Donderdagavond gekocht. Ik weet dat mn handen jeuken om het verlies te accepteren. Zat er zo ver naast met mn verwachting dat ik het vertrouwen in mijn eigen kunnen en het aandeel wel kwijt ben. Nu is mn verlies nog wel oke, stel we zitten op straks op 4 euro met tig lijken uit de kast... Ja ik kan het geld missen maar geld mis je liever niet en het blijft naar. Ik vrees dat ik me bij je ga aansluiten en maar lang vasthoud.

    Ben benieuwd wat de cijfers Q1 en Q2 gaan doen, je zou toch denken dat de verdomde gifbeker voorlopig wel eens leeg zou zijn.

    Lastig vraagstuk. Als ik nu wat extra zou hebben had ik het in ieder geval niet meer in ABN/ING gestopt. Velen hebben vandaag hun verlies geaccepteerd, enkelen hebben hun slatje geslagen. Verschillende meningen zijn er zeker maar iedereen is het er over eens dat banken op dit moment niet bepaald een blue coin investement zijn.

    Hoe ver kunnen we nog zakken voordat de toekomst van ING en ABN echt onzeker wordt?
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links