Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Roche Holding breekt een weerstand.

Richting:Verzwakt
Trendwijziging:-
Slotkoers:295,35
Steun:283,00
Weerstand:350,00
Steun 2:260,90
Weerstand 2:370,00

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • Roche Holding verzwakt wat nu de opwaartse trend is gebroken. Roche Holding slaagt er op korte termijn niet meer in om duidelijke hogere toppen en bodems te vormen. We verwachten een consoliderend koersverloop boven steun 283,00 (bodem van 20 juni 2019). De weerstand ligt op 350,00 (berekend koersdoel). Houd wel de vinger aan de pols.


 • Wees erop alert dat money flow daalt. Dit geeft aan dat er geld aan de markt wordt onttrokken.


 • De MACD verzwakt op lange termijn wat (daalt, maar beweegt nog boven 0).


 • De RSI geeft op lange termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op lange termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op lange termijn neerwaarts.


 • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De omhoog gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft sterkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende relatieve sterktelijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 26 okt Fagron weet een vorige koerstop te breken.
 2. 26 okt Randstad wordt op hogere niveaus gekocht.
 3. 26 okt Vonovia SE

Gerelateerd

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Kees1 26 maart 2020 21:53
  quote:

  xkinkykongx schreef op 26 maart 2020 19:46:


  Artikel in Follow the money gelezen ? Doordat Roche niet levert en samenstelling van testmiddel niet wil prijsgeven kunnen wij niet genoeg testen in Nederland, en in een boel andere landen ook niet. Is nog geen wereldnieuws, wordt het waarschijnlijk wel. Short Roche.


  Dit is niet juist. Roche heeft de receptuur op internet gezet. Dus long Roche.
3 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

 1. ROCHE GS 299,700 26 okt
  +2,300
  +0,77%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare