Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Roche Holding breekt een weerstand.

Richting:Verzwakt
Trendwijziging:-
Slotkoers:295,35
Steun:283,00
Weerstand:350,00
Steun 2:260,90
Weerstand 2:370,00

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • Roche Holding verzwakt wat nu de opwaartse trend is gebroken. Roche Holding slaagt er op korte termijn niet meer in om duidelijke hogere toppen en bodems te vormen. We verwachten een consoliderend koersverloop boven steun 283,00 (bodem van 20 juni 2019). De weerstand ligt op 350,00 (berekend koersdoel). Houd wel de vinger aan de pols.


 • Wees erop alert dat money flow daalt. Dit geeft aan dat er geld aan de markt wordt onttrokken.


 • De MACD verzwakt op lange termijn wat (daalt, maar beweegt nog boven 0).


 • De RSI geeft op lange termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op lange termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op lange termijn neerwaarts.


 • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De omhoog gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft sterkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende relatieve sterktelijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Gerelateerd

ROCHE GS

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
xkinkykongx
0
Artikel in Follow the money gelezen ? Doordat Roche niet levert en samenstelling van testmiddel niet wil prijsgeven kunnen wij niet genoeg testen in Nederland, en in een boel andere landen ook niet. Is nog geen wereldnieuws, wordt het waarschijnlijk wel. Short Roche.
Kees1
0
quote:

xkinkykongx schreef op 26 maart 2020 19:46:


Artikel in Follow the money gelezen ? Doordat Roche niet levert en samenstelling van testmiddel niet wil prijsgeven kunnen wij niet genoeg testen in Nederland, en in een boel andere landen ook niet. Is nog geen wereldnieuws, wordt het waarschijnlijk wel. Short Roche.


Dit is niet juist. Roche heeft de receptuur op internet gezet. Dus long Roche.
s.lin
0
Farmaceut Roche deelt receptuur voor coronatest met overheid

Vandaag 17:30
Telegraaf

Farmaceut Roche deelt de receptuur van een testvloeistof die nodig is voor coronatesten met de overheid.

Dat laat het Zwitserse bedrijf vrijdag in een verklaring weten.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 02 apr Aegon is technisch verzwakt.
 2. 01 apr Tesla valt terug naar de voorlig...
 3. 01 apr Tesla valt terug naar de voorlig...

Gerelateerde instrumenten

 1. ROCHE GS 322,700 03 apr
  0,000
  0,00%
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare