Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

50 Plus-stemmers voeren Turbocompetitie aan

50 Plus-stemmers voeren Turbocompetitie aan

Beleggers die op 50 Plus stemmen voeren op dit moment de Turbocompetitie aan met een rendement van bijna 10%. Het is ook meteen de enige politieke partij die in de plus staat. 

Denk neemt de tweede plaats in en de SGP staat op plek 3. Christenunie-stemmers zijn de hekkensluiters met een rendement van -11,5%. 

Twintigers doen goede zaken

Ook is het altijd aardig om te kijken naar leeftijd: de leeftijdscategorie 25 – 30 staat bovenaan met een rendement van 3,4%. Ook de categorie 80 – 85 boekt nog een kleine plus (1,6%) maar de andere cohorten staan allemaal in het rood. 

Opvallend is dat 85 – 90 helemaal onderaan staat met een min van maar liefst 11%: zij gingen vorige maand nog aan kop.

Fiat-rijders vol gas

Hetzelfde geldt voor Fiat-rijders, maar dan omgekeerd: waar ze vorige maand nog de hekkensluiters waren, gaan ze nu aan kop. Nissan-rijders staan op de tweede plaats, bezitters van een Porsche op nummer 3. 

Tot slot nog the battle of the sexes: zowel mannen (-3,7%) als vrouwen (-3,3%) staan in de min. 

Maandwinnaar februari

Over de maand februari heeft mevrouw Cramer onder spelnaam Fabienne C. de beste prestatie geleverd met een rendement van maar liefst 306%. Zij wint hiermee een iPad. Van harte gefeliciteerd! 

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Column door: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente columns van Redactie

  1. 21 okt Doe mee met de Slimste Belegger 2020!
  2. 11 okt Nieuw: IEX Beleggerspodcast 14
  3. 02 okt Fiat-rijders lachen iedereen uit

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: De Slimste Belegger
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare