Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Bejaarden aan de top in Turbocompetitie

Bejaarden aan de top in Turbocompetitie

Beleggers van 85 tot 90 jaar behalen tot nu toe dit jaar de beste rendementen in de Turbocompetitie. Met een winst van gemiddeld 3,1% lopen ze ruim voor op 80- tot 85-jarigen, die met 1,1% rendement goed zijn voor de tweede plaats. 

Vrouwen poetsen verliezen weg

Gemiddeld staan beleggers er dit jaar niet heel lekker voor. Mannen staan gemiddeld op een winstje van amper 0,2% en vrouwen staan gemiddeld bijna 0,3% in het rood. Vrouwen hebben hun verliezen ten opzichte van vorige maand overigens wel flink weten weg te poetsen. Begin januari stonden zij namelijk nog 6,7% in het rood.

Enorme uitschieters zien we een maand na de start van 2020 niet in de Turbocompetitie. Wel zijn Honda-bestuurders met +0,7% de beste beleggers op basis van het type auto dat wordt gereden. Fiat-rijders staan met een verlies van gemiddeld 2,4% onderaan. 

Maandwinnaar januari

Over de maand januari heeft de heer Mulder onder spelnaam Mulderjan de beste prestatie geleverd met een rendement van bijna 139%. Hij wint hiermee een iPad. Van harte gefeliciteerd! 

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 10 apr "De energietransitie is onze carpe diem" 3
  2. 07 apr Mannen doen het beter in de Turbocompetitie 1
  3. 06 apr Experts zien het helemaal zitten in april 7

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: De Slimste Belegger
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare