Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

HAL Trust

Richting:Verbetert
Trendwijziging:+
Slotkoers:145,00
Steun:141,20
Weerstand:160,80
Steun 2:132,20
Weerstand 2:184,50

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • HAL Trust heeft een voormalige koerspiek gebroken, waarmee er duidelijk sprake is van een technische verbetering. Ook heeft HAL Trust een hogere koersbodem weten te vormen, die nieuwe kopers in HAL Trust signaleert. Een nieuwe stijgende trend wordt zichtbaar met een koersdoel rond 160,80 (top van 19 januari 2018). Bij een eventuele daling onder steun 141,20 (bodem van 3 december 2019) treedt een verzwakking op. Na een doorbraak onder steun 141,20 wordt 132,20 het volgende neerwaartse koersdoel.


 • De money flow, die van de beursomzetten wordt afgeleid, vlakt wat af. Dit geeft aan dat er geen nieuw kapitaal meer in de markt komt.


 • De MACD geeft op lange termijn een positief signaal. (stijgt en beweegt boven 0).


 • De RSI geeft op lange termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op lange termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op lange termijn omlaag.


 • Deze indicator geeft aan dat de koers boven de lange termijn gemiddelde lijn noteert. Er is geen sprake van een extreme situatie..De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De neerwaarts gerichte B.O.B.-lijn (relatieve sterktelijn) geeft zwakkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. Er is sprake van 'underperformance'. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende B.O.B. lijn duidt op outperformance, een dalende B.O.B. lijn geeft underperformance aan.


Gerelateerd

HAL Trust

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 15:49 Costco Wholesale Corporation bre...
 2. 17 feb Netflix beweegt neerwaarts in ee...
 3. 17 feb Apple breekt boven een vorige ko...

Gerelateerde instrumenten

 1. HAL Trust 145,400 17:35
  -0,200
  -0,14%