Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Dertigers en tachtigers doen goede zaken

Dertigers en tachtigers doen goede zaken

Als het om leeftijd gaat, zien we dat de categorieën 35 - 40 en 80 – 85 jaar goede zaken doen in de Turbocompetitie. Zij behalen een rendement van respectievelijk 7,4% en 4,7% en staan daarmee op de eerste en tweede plaats.

De oudste deelnemers (85 – 90 en 90 – 95), die toch regelmatig sterk presteren in de competitie, staan nu helaas onderaan. De negentigers maken het daarbij het bontst met een resultaat van -32,7%.

Hockeyers aan kop

Verder zien we dat van de sporters de hockeyers het beste presteren met een plus van 4,5%. Verder weten alleen de tennissers er nog een klein plusje (+0,5%) uit te persen. 

Beoefenaars van alle andere sporten staan in de min, met de voetballers als hekkensluiters (-4,7%).

Vrouwen weten verlies niet in te lopen

Helaas voor de dames zien we dat zij hun verliezen niet weten in te lopen. Ze staan al een tijd in het rood en deze maand is dat niet anders (-6,7%). 

Ook de heren staan gemiddeld op verlies, maar bij hen is de situatie minder ‘ernstig’: ze noteren een min van 0,5%.

Maandwinnaar december

Over de maand december heeft de heer Bulten onder spelnaam Salicum de beste prestatie geleverd door 187,5% rendement bij elkaar te spelen. Hij wint hiermee een iPad. Van harte gefeliciteerd! 

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 10 apr "De energietransitie is onze carpe diem" 3
  2. 07 apr Mannen doen het beter in de Turbocompetitie 1
  3. 06 apr Experts zien het helemaal zitten in april 7

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: De Slimste Belegger
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare