Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

De Sector Travel & leisure ETF weet een vorige koerstop te breken.

Richting:Verbetert
Trendwijziging:+
Slotkoers:24,14
Steun:21,97
Weerstand:26,01
Steun 2:20,52
Weerstand 2:30,00

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • Kopers hebben de Sector Travel & leisure ETF door de bovenkant van het zijwaartse koerspatroon gedrukt. De Sector Travel & leisure ETF genereerde hierdoor een technische verbetering. Weerstand aan de bovenkant zien we rond 26,01 (top van 2 juni 2017). Steun hanteren we op 21,97 (bodem van 11 oktober).


 • De money flow is positief en geeft aan dat er nieuw geld in de markt komt.


 • De MACD geeft op lange termijn een positief signaal. (stijgt en beweegt boven 0).


 • De RSI geeft op lange termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op lange termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op lange termijn omlaag.


 • Deze indicator geeft aan dat de koers boven de lange termijn gemiddelde lijn noteert. Er is geen sprake van een extreme situatie..De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De iets verzwakkende B.O.B.-lijn (relatieve sterktelijn) geeft iets minder sterke prestaties aan, vergeleken met de rest van de markt. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende B.O.B. lijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Gerelateerd

ISH.ST.EU.600 TRAV.&L.U.ETF DE

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 17:11 Apple kruipt uit het zijwaartse ...
 2. 27 jan Yandex breekt door een vorige ko...
 3. 27 jan Yandex breekt door een vorige ko...