Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

De Franse beurs (CAC40 index in Parijs) verzwakte technisch.

Richting:Stijgend
Trendwijziging:+
Slotkoers:5.786,74
Steun:5.393,49
Weerstand:6.168,15
Steun 2:5.152,30
Weerstand 2:6.500,00

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

  • De Franse beurs (CAC40 index in Parijs) heeft de oude stijgende trend hervat nu een voorgaande koerspiek opwaarts is doorbroken. Hiermee is een verbetering is opgetreden. De Franse beurs (CAC40 index in Parijs) vormt weer hogere toppen en bodems. Deze stijgende trend heeft aan de bovenkant ruimte richting weerstand 6.168,15 (gevormd op 1 juni 2007). Om het positieve plaatje intact te laten, is het wel van belang dat steun 5.393,49 (bodem van 4 oktober) intact blijft.

  • De MACD geeft op lange termijn een positief signaal. (stijgt en beweegt boven 0).


  • De RSI geeft op lange termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


  • Stochastics geeft op lange termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
  • Het momentum tendeert op lange termijn omlaag.


  • Deze indicator geeft aan dat de koers boven de lange termijn gemiddelde lijn noteert. Er is geen sprake van een extreme situatie..De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.

Gerelateerd

CAC 40

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

  1. 10 dec Netflix beweegt zich neerwaarts ...
  2. 10 dec Netflix beweegt zich neerwaarts ...
  3. 10 dec Verizon Communications vormt een...

Gesponsorde links