Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Lowe's Companies laat een reeks hogere bodems zien.

Richting:Stijgend
Trendwijziging:+
Slotkoers:119,29
Steun:104,59
Weerstand:118,23
Steun 2:91,60
Weerstand 2:140,69

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • Lowe's Companies oogt technisch bezien niet slecht. De trend is opwaarts gericht, maar de stijgingen worden telkens gevolgd door flinke correcties. Zolang deze gematigd stijgende trend intact blijft, mag een koersstijging worden verwacht richting weerstand 118,23 (gevormd op 19 april). Enkel bij een terugval onder steun 104,59 (bodem van 4 oktober) verzwakt het beeld.


 • De money flow, die van de beursomzetten wordt afgeleid, vlakt wat af. Dit geeft aan dat er geen nieuw kapitaal meer in de markt komt.


 • De MACD geeft op lange termijn een positief signaal. (stijgt en beweegt boven 0).


 • De RSI geeft op lange termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op lange termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op lange termijn omlaag.


 • Deze indicator geeft aan dat de koers boven de lange termijn gemiddelde lijn noteert. Er is geen sprake van een extreme situatie..De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De licht verbeterende B.O.B.-lijn (relatieve sterktelijn) geeft iets sterkere prestaties aan, vergeleken met de rest van de markt. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende relatieve sterktelijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Gerelateerd

Lowe's Companies

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 10 dec Netflix beweegt zich neerwaarts ...
 2. 10 dec Netflix beweegt zich neerwaarts ...
 3. 10 dec Netflix beweegt zich neerwaarts ...

Gesponsorde links