Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

FvD'ers nemen de leiding in de Turbocompetitie

FvD'ers nemen de leiding in de Turbocompetitie

Waar de afgelopen maanden SGP-stemmers steeds hoge ogen gooiden, nemen nu Forum voor Democratie-stemmers (+5,6%) de leiding in de Turbocompetitie.

Ook Renault-rijders presteren goed, met gemiddeld een plus van 10%. 

Mannen én vrouwen lopen verliezen in

Kijken we naar de seksen, dan zien we dat zowel mannen als vrouwen hun verliezen aardig hebben ingelopen. Vorige maand stonden de dames nog bijna 10% in de min, nu is dat nog maar 3,2%. De mannen hoeven nog maar een min van 1,9% weg te werken, willen ze weer in het groen staan. Vorige maand was dat nog 3,3%.

Verder valt op dat alleen hockeyers positieve resultaten (+2,4%) behalen, als we op sportniveau kijken. De voetballers presteren het minst (-5%). 

Dertigers blijven goed presteren

Tot slot is het aardig om nog even een blik te werpen op de leeftijdscategorieën. De dertigers blijven het goed doen, met een plus van bijna 8%. Ook de categorie 80 – 85 laat nog een bescheiden plus zien van 1,9%.

De negentigers, die toch ook een aantal maanden aan kop stonden, zakken nu helaas weg naar -28,4%.

Maandwinnaar oktober

Afgelopen maand behaalde deelnemer MrFeyenoord het beste resultaat met een rendement van maar liefst 238%. Hij sleepte al eerder de maandprijs (een iPad) in de wacht. Echter, deelnemers kunnen slechts één keer aanspraak maken op de maandprijs.

Daarom schuiven we door naar de nummer 2 op de lijst, Eric Langenbach, die onder spelnaam eric273 een rendement van 161% behaalde. Gefeliciteerd met uw iPad! 

Ook maandelijks kans maken op een iPad? Doe dan vandaag nog mee met de Turbocompetitie!


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 06 mei Volvo-rijders bungelen onderaan in Turbocompetitie
  2. 05 mei Leer in zes weken traden als een professional 2
  3. 04 mei Experts: mei wordt dubbeltje op zijn kant, alle ballen op Shell 8

Gerelateerd

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
2 Posts
|Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Onderwerpen: De Slimste Belegger
 

Trending

    Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
    #/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by Infront. Crypto data by Crypto Compare