Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Beste Keuze 2019: Private banks

Beste Keuze 2019: Private banks

Met meer dan een half miljoen belegbaar vermogen is de kans groot dat u de diensten van een private bank kunt gebruiken.

Zo'n bank belegt uw geld, maar helpt ook bij andere financiële vraagstukken, zoals vermogensplannng, fiscaal advies en estate planning. Er zijn er niet veel, dus keuzestress ligt hier niet snel op de loer, maar er zijn natuurlijk wel verschillen aan te geven in het niveau van de dienstverlening en de (beleggings)prestaties. 

En daarom loont het ook in deze categorie om op zoek te gaan naar het beste dat de markt te bieden heeft. Die selectie publiceren we jaarlijks op IEX onder het kopje Beste Keuze, waar we de beste producten en diensten voor beleggers in Nederland op ene rijtje zetten.

Krasse knarren

In het geval van private banks werken we samen met vergelijkingssite finner.nl. Op basis van vooraf gestelde criteria leggen we de private banks van Nederland langs de meetlat.

Dat resulteert in een Top-5 die bijkans krom loopt van de samengebalde historie, want de beste private banks van Nederland gaan over het algemeen al heel lang mee. In dit segment laten ervaring en traditie zich niet zo makkelijk van de troon stoten, zo blijkt.

Bekijk hier de Beste Keuze 2019 - private banks


De Redactie van IEX.nl bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Gerelateerd

Beste Keuze

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

private banking

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord