Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Kendrion

Richting:Dalend
Trendwijziging:-
Slotkoers:18,52
Steun:15,05
Weerstand:24,10
Steun 2:14,80
Weerstand 2:38,60

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • Kendrion neemt een adempauze binnen de neerwaartse trend. Kendrion vormt nog wel lagere toppen en bodems, echter zonder overtuiging. Omdat de koers gaat consolideren, lijkt de verkoopdruk in Kendrion wat af te nemen. Bij een eventuele daling onder de laatste bodem wordt de neerwaartse trend hervat. Steun zien we rond 15,05 (bodem van 12 oktober 2012). Weerstand ligt rond 24,10 (gevormd op 4 december 2018). Pas bij een doorbraak boven de weerstand komt er mogelijk opwaarts potentieel vrij.


 • De money flow is positief en geeft aan dat er nieuw geld in de markt komt.


 • De MACD verbetert op lange termijn (stijgt, maar nog beweegt onder 0).


 • De RSI geeft op lange termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • De Stochastics geeft op lange termijn een oversold conditie (uitverkocht) aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Lage waarden worden gezien als uitverkocht. Bij de interpretatie van de stochastic is een combinatie van beide signalen het betrouwbaarst. Positieve divergentie ontstaat bijvoorbeeld als het aandeel een nieuwe lagere bodem neerzet terwijl de stochastic een hogere bodem noteert. Dit is een eerste signaal van een nakende trenddraai. Als in een later stadium het aandeel opwaarts uitbreekt dan is er sprake van een trendbreuk en wordt het eerdere waarschuwingssignaal bevestigd. Vanwege de vele signalen geeft de stochastic ook relatief veel onjuiste signalen af wat bij consequent volgen leidt tot een slecht resultaat. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone stijgt.
 • Het momentum tendeert op lange termijn omlaag.


 • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De omhoog gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft sterkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende relatieve sterktelijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Gerelateerd

Kendrion

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 23 okt z (UK) Reckitt Benckiser Group z...
 2. 22 okt Weibo Corp. heeft zowel de downt...
 3. 22 okt De Nasdaq 100 index, de kleinere...

Gesponsorde links