Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

AEX-index

Richting:Verzwakt
Trendwijziging:-
Slotkoers:558,35
Steun:534,49
Weerstand:586,32
Steun 2:472,19
Weerstand 2:609,22

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • De Nederlandse beurs (AEX-index) zakt uit de stijgende trend en verliest duidelijk aan kracht. We adviseren steun 534,49 (bodem van 3 juni) nauwlettend in de gaten te houden nu het technische plaatje verpietert. Bij een doorbraak en slotstand onder dit niveau dient rekening te worden gehouden met een diepere correctie. De weerstand ligt rond 586,32 (top van 26 juli).

 • De MACD verzwakt op lange termijn wat (daalt, maar beweegt nog boven 0).


 • De RSI geeft op lange termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op lange termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op lange termijn neerwaarts.


 • Deze indicator geeft aan dat de koers boven de lange termijn gemiddelde lijn noteert. Er is geen sprake van een extreme situatie..De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.

Gerelateerd

AEX

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 18 feb Costco Wholesale Corporation bre...
 2. 18 feb IMCD
 3. 17 feb Netflix beweegt neerwaarts in ee...

Gerelateerde instrumenten

 1. AEX 628,43 15:10
  +3,00
  +0,48%