Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

De beurs van Hong Kong (Hang Seng index) laat een reeks hogere bodems zien.

Richting:Verbetert
Trendwijziging:-
Slotkoers:28.787,64
Steun:26.671,90
Weerstand:30.280,12
Steun 2:24.896,87
Weerstand 2:29.083,40

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

  • De beurs van Hong Kong (Hang Seng index) laat een technische verbetering zien onder weerstand 30.280,12 (top van 19 april). De recente hogere koersbodems signaleren weer kopers in de markt. Indien de weerstand opwaarts wordt gebroken, kan de Hang Seng index verder omhoog. De steun ligt rond 26.671,90 (bodem van 7 juni).

  • De MACD verzwakt op lange termijn wat (daalt, maar beweegt nog boven 0).


  • De RSI geeft op lange termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


  • Stochastics geeft op lange termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
  • Het momentum tendeert op lange termijn neerwaarts.


  • Deze indicator geeft aan dat de koers boven de lange termijn gemiddelde lijn noteert. Er is geen sprake van een extreme situatie..De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.

Gerelateerd

HONGKONG-Hang Seng Index

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord