Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Storing: koersen

Storing: koersen

Door een storing bij onze dataleverancier is de weergaven van de koersen niet optimaal.

Op IEX.nl en op andere sites van IEX Media zijn momenteel wel de actuele koersen beschikbaar, alleen de erbij vermelde stijgings- of dalingspercentages kloppen nog niet. Gelieve hier rekening mee te houden bij het interpreteren van de koersen. 

We hopen dat deze storing zo snel mogelijk is opgelost. Onze excuses voor de niet-accurate weergave.

 

 

  

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
17 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Arie40
9
En daar komen jullie om 1017 uur mee? Die storing is er vanaf 900 uur! Schrijf dan om 905uur dat er een storing is en dat je met een update komt zodra je weet of het een groot of klein probleem lijkt.
tmaster
1
Sjonnie2
2
quote:

HogerOfLager schreef op 22 juli 2019 10:49:


Bij lynx kun je wel terechtHetzelfe probleem bij DeGiro, ook geen actuele koersen.
Zowel IEX als DeGiro hebben VWD groep als koersenleverancier en daar zit het probleem. VWD groep heeft wel heel vaak last van storingen, misschien eens op zoek naar een betrouwbare leverancier IEX en DeGiro !!

TradeMaarRaak
0
De laatste tijd is het aantal storingen aanmerkelijk meer dan wat langer geleden; misschien eens tijd om na te gaan hoe dat kan...?

Wel realtime koers informatie bij b.v. beurs.nl
Gaston Lagaffe
1
quote:

Sjonnie2 schreef op 22 juli 2019 11:00:


[...]
Hetzelfde probleem bij DeGiro, ook geen actuele koersen.
Zowel IEX als DeGiro hebben VWD groep als koersenleverancier en daar zit het probleem. VWD groep heeft wel ===== heel vaak ==== last van storingen, misschien eens op zoek naar een betrouwbare leverancier IEX en DeGiro.
Het lijkt er op dat dit 's maandags / 's ochtends het meest voorkomt. Inderdaad tijd voor een zoektocht naar een betrouwbare leverancier (of zijn ze allemaal zo laks). Zo moeilijk kan dit nu ook weer niet zijn. Nu zit je uren naar oude koersen te kijken.
Longshortercc
1
Je zou zeggen dat redundancy een van de allereerste agendapunten is. Zoals hierboven ook al gemeld; er is vrijwel maandelijks wel een storing bij de vwd groep. Zorg voor meerdere databronnen (Al dan niet in gebruik te nemen bij noodzaak) en je hebt dit probleem niet meer?
Peak
1
Dit is wat VWD er zelf over zegt in hun mission statement;

"We make your financial decisions smarter – thanks to our comprehensive range of solutions. As a full-service provider, we optimise processes to maximise our customers’ success. The development of our innovative products is built on decades of experience, market expertise and the right feel for the needs of our customers."

Schrijf dan liever op je website dat je het blijft proberen of zoiets.
Bleiben versuchen...
Hoop bedrijven hebben dit soort lege teksten met vage beloftes. "Klant centraal....." krijg ik altijd enorme rotjeuk van en een hele lege portefeuille..
jhgy
0
volgens mij enige beurs met storing, kan niet moet 100% betrouwbaar zijn dus leverancier eruit
GSnovice
0
ja heel irritant want ik wilde mijn turbo short op SP500 verkopen deze morgen. paar honderd euri misgelopen
Snugger
0
Wellicht raakt het in de war door wat op de futures markt gaande is, en dat gaat dan weer ten koste van het reguliere werk… Computers, niet overal staan de snelste..
Peak
0
De koersstoringen zijn 1 ding maar de rendements percentages kloppen ook niet met andere bronnen. Neem Bayer bijvoorbeeld; staat op 1,29% in IEX en in Binck op 0,20%. Toch n belangrijke eerste indicatie als je de koersen scant. Dus wat klopt er nu niet ?; de koersen?, de percentages? of klopt er helemaal geen ene streepvormige achterkant van?. Wat is dit voor een waardeloos derdewereld systeem ?. Ik zeg mn abonnement op. Dat zal ze leren.
rubbel
0
bartekat
0
vandaag 15/08/2019 opgemerkt dat de layout van de grafieken onder de TA knop helemaal gewijzigd is en er niets meer mee aan te vangen is.
Wanneer zal de vorige layout opnieuw ingevoerd worden?
17 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Arjan Kors

Meer over Arjan Kors

Recente columns van Arjan Kors

  1. 25 mrt Unibail-denstorm 5
  2. 11 sep Interview: Prosus-CEO Bob van Dijk
  3. 23 jul Koersen: nog steeds gerommel 50
 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare