Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
crux
0
"ik kom er niet achter waarom Galapagos zo oploopt."

Dat hoor je waarschijnlijk morgen wel.
Er zijn altijd lieden die voorkennis hebben en daar ge/mis bruik van maken.
TA=verlies
0
Oplichters zijn er altijd. Heeft niets met goud an zich te maken. Ik zie fysiek wel als een belegging en niet als handelswaar, divident is maar een gedeelte van het verhasl Arend Jan. Maar goed, ieder zn mening.
Snugger
0
Waarom Galapagos zo oploopt?, ligt aan voorgaande bewegingen… Daling daarna idem.
Zo moeilijk is het allemaal niet, kun je tot 3 en 5 tellen ben je eigenlijk al klaar!, en een blik in de grafiek natuurlijk...
Weert=No.1
0
Weledele Heer Kamp. Biotech spreekt nu eenmaal tot de verbeelding, evenals de dot-com hysterie 1999.Overal waar een stekker en 1 chip aan zat verdween in de stratosfeer.38% koerswinst per KWARTAAL.Stap je er laat in, dan wordt je inleg gedecimeerd. Soms steekt biotech de kop op, zoals een convertible van Gist-Brocades 800% deed.Echte ziekten liggen buiten hun bereik: Alzheimer, longkanker enz. Ze blijven rommelen in de marge met een extreme burn-ratio.Iets gaat fout en Galapagos kan terug naar 20 Euro-min.En je komt van je lang zal je leven niet meer uit dat verlies.
Wij mensen (ik ook) hebben geen geloof, maar een vreemd (irreeél) soort bijgeloof.Wij denken rationeel te zijn. Echter niets is minder waar. Daarom kopen we ook staatsloten e.d.Straks een put-spread bij Galapagos kan meer opleveren.
Dividend is wel degelijk van belang Shell en zooooooooo. Wokkels keert ook dividend uit, maar loopt te hard op.Analistenconsensus : 58 petoeters, maar staat wel mooi op 65 Euro.??
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. V...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente columns van Arend Jan Kamp

  1. 16 jul BeursVandaag: Onderhuidse spanning 1
  2. 15 jul Liveblog: ''Galapagos naar €200'' 6
  3. 15 jul BeursVandaag: Fantasie 4

Gesponsorde links