Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Colgate-Palmolive breekt de serie van lagere koerspieken opwaarts af.

Richting:Verbetert
Trendwijziging:+
Slotkoers:72,90
Steun:67,25
Weerstand:77,91
Steun 2:57,41
Weerstand 2:90,00

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

  • Het technische plaatje van Colgate-Palmolive wordt steeds beter. De neerwaartse trend is doorbroken, bovendien heeft Colgate-Palmolive ook een nieuwe, hogere koersbodem gevormd. De uitbraak boven de voorgaande koerspiek heeft ruimte vrijgemaakt voor een koersstijging tot weerstand 77,91 (top van 19 januari 2018). Bij een eventuele doorbraak onder steun 67,25 (bodem van 4 april) verzwakt het technische plaatje bij Colgate-Palmolive.


  • De money flow is positief en geeft aan dat er nieuw geld in de markt komt.


  • De MACD geeft op lange termijn een positief signaal. (stijgt en beweegt boven 0).


  • De RSI geeft op lange termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


  • Stochastics geeft op lange termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
  • Het momentum tendeert op lange termijn omlaag.


  • Deze indicator geeft aan dat de koers boven de lange termijn gemiddelde lijn noteert. Er is geen sprake van een extreme situatie..De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


  • De omhoog gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft sterkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende relatieve sterktelijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Gerelateerd

Colgate-Palmolive Company

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord