Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Amsterdam Commodities

Richting:Verbetert
Trendwijziging:+
Slotkoers:19,80
Steun:19,38
Weerstand:25,50
Steun 2:16,40
Weerstand 2:29,36

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

 • Acomo (v.h. Amsterdam Commodities) heeft een eerdere weerstand gebroken. Eerder al werd de dalende trend doorbroken en is een hogere bodem gevormd. Vraag naar Acomo is toegenomen. Acomo (v.h. Amsterdam Commodities) biedt een koersdoel richting weerstand 25,50 (top van 26 januari 2018). Bij een neerwaartse doorbraak van steun 19,38 (bodem van 5 april) treedt een verzwakking op. Na een doorbraak onder steun 19,38 wordt 16,40 het volgende neerwaartse koersdoel.


 • Wees erop alert dat money flow daalt. Dit geeft aan dat er geld aan de markt wordt onttrokken.


 • De MACD geeft op lange termijn een positief signaal. (stijgt en beweegt boven 0).


 • De RSI geeft op lange termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


 • Stochastics geeft op lange termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
 • Het momentum tendeert op lange termijn omlaag.


 • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


 • De iets verzwakkende B.O.B.-lijn (relatieve sterktelijn) geeft iets minder sterke prestaties aan, vergeleken met de rest van de markt. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende B.O.B. lijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Gerelateerd

Amsterdam Commodities

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Column door: Tostrams.nl

Tostrams.nl

Meer over Tostrams.nl

Recente columns van Tostrams.nl

 1. 07:59 Oci
 2. 07:58 AEX-index
 3. 07:58 Aegon

Gesponsorde links