Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

HAA 2019: 3 tips van Jos Versteeg

HAA 2019: 3 tips van Jos Versteeg

Zes experts somden tijdens de Hollandse Aandelenavond van BNP Paribas en IEX veelbelovende aandelen op. Jos Versteeg (InsingerGilissen) noemt 3 kanshebbers én een short-kandidaat.

Tip 1: Fugro

‘Voor Fugro is het een heel moeilijk jaar geweest. Maar de koers is achtergebleven bij de stijging van de olieprijs. De exploratiemarkt is nu aan het versnellen. De grote oliebedrijven gaan weer investeren. De orderportefeuille voor onderzoek is bij Fugro in de tweede helft van 2018 gestegen met 50%. De olie trekt aan en dus ook de kasstroom voor Fugro. Als het mis gaat, dan gaat het flink mis. Maar als het goed gaat - en kijkend naar de olieprijs dénk ik ook dat het goed gaat - dan is 14 euro een realistisch koersdoel."

 

Tip 2: Besi

"Besi kent flinke schommelingen, maar dat betekent dus ook dat er stevige herstelbewegingen zijn. De processormarkt draait goed en dat moet ook zijn weerslag kunnen hebben op Besi."

Tip 3: ArcelorMittal

"Chinese staalfabrieken worden gesaneerd omdat de luchtvervuiling enorm is. Dat betekent kansen voor Europese staalbedrijven. Arcelor verkoopt ook ijzererts en de prijs daarvoor is stevig gestegen. Arcelor kan wellicht herstellen tot 27 euro."

Short: BAM 

"Het gaat inderdaad beter met de bouw, maar ik had BAM  jarenlang in mijn portefeuille en ik werd zo gék van al die bleeders jarenlang. Er is altijd wel wat. Met de Zeesluis in IJmuiden is er ook nog steeds narigheid en er komt telkens weer iets uit de kast."

Turbo’s bij de tips van Jos Versteeg [[sponsored]]

Tip 1: Fugro

Tip 2: Besi

Tip 3: ArcelorMittal

Short: BAM

De Hollandse Aandelenavond 2019 werd georganiseerd door BNP Paribas en IEX. U kunt het complete webinar nog terugkijken op de site van BNP Paribas (klik op de bordeauxrode button rechts op de pagina).

 

 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 19 apr IEX BeleggersPodcast: Waarom JET-topman Jitse Groen beleggers niet overtuigt 1
  2. 18 apr Morgen in de IEX BeleggersPodcast: JET, ASML, de Halculator en nog veel meer 1
  3. 16 apr Just Eat Takeaway trekt stekker uit Nieuw-Zeeland 4

Gerelateerd

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links