Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Deutsche Bank zet het herstel voort.

Richting:Verzwakt
Trendwijziging:-
Slotkoers:6,44
Steun:6,68
Weerstand:8,84
Steun 2:6,00
Weerstand 2:11,28

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

  • Deutsche Bank beweegt tussen steun 6,68 (bodem van 28 december 2018) en weerstand 8,84 (gevormd op 26 september 2016). Deutsche Bank moet worden opgevangen door de steun om een verzwakking te voorkomen. De lagere toppen die zijn gevormd binnen de neutrale bandbreedte, signaleren neerwaartse druk. Breekt de steun alsnog, dan komt er ruimte vrij voor verdere koersdaling. Er hangt nog aanbod boven de markt.


  • Wees erop alert dat money flow daalt. Dit geeft aan dat er geld aan de markt wordt onttrokken.


  • De MACD verbetert op lange termijn (stijgt, maar nog beweegt onder 0).


  • De RSI geeft op lange termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


  • De Stochastics geeft op lange termijn een oversold conditie (uitverkocht) aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Lage waarden worden gezien als uitverkocht. Bij de interpretatie van de stochastic is een combinatie van beide signalen het betrouwbaarst. Positieve divergentie ontstaat bijvoorbeeld als het aandeel een nieuwe lagere bodem neerzet terwijl de stochastic een hogere bodem noteert. Dit is een eerste signaal van een nakende trenddraai. Als in een later stadium het aandeel opwaarts uitbreekt dan is er sprake van een trendbreuk en wordt het eerdere waarschuwingssignaal bevestigd. Vanwege de vele signalen geeft de stochastic ook relatief veel onjuiste signalen af wat bij consequent volgen leidt tot een slecht resultaat. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone stijgt.
  • Het momentum tendeert op lange termijn neerwaarts.


  • Deze indicator geeft aan dat de koers onder de lange termijn gemiddelde waarde noteert. Er is nog geen sprake van een extreme situatie. De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


  • De neerwaarts gerichte B.O.B.-lijn (relatieve sterktelijn) geeft zwakkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. Er is sprake van 'underperformance'. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende B.O.B. lijn duidt op outperformance, een dalende B.O.B. lijn geeft underperformance aan.


Gerelateerd

Deutsche Bank AG

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Volgen
 
Klik hier om dit forumtopic te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden bij nieuwe berichten.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
gokker
0
Hoe kan men hier van een voortzettend herstel spreken?

Deutsche Bank daalt sinds vele jaren in waarde en is een paar dagen geleden door de 7,25 euro bodem gezakt om een nieuw all time low van 6,58 euro neer te zetten.
gokker
0
"Voortgezet herstel". Laat me niet lachen!
Het aandeel was nog nooit zo goedkoop. Dat kan men toch geen herstel noemen.

Een paar dagen terug kwam de identieke tekst ook al en die was toen al onzinnig.
Nu zijn er nog eens 20 cent van af.

Ik vermoed dat dit een oud commentaar is dat niet wordt aangepast.
Ik ga er van uit dat de analyse door een robot gedaan wordt, maar die heeft dus een blackout.
En de commentaren van lezers legt de robot blijkbaar naast zich neer...
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord