Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Acomo (v.h. Amsterdam Commodities) weet de opwaartse trend voort te zetten.

Richting:Stijgend
Trendwijziging:+
Slotkoers:20,95
Steun:19,76
Weerstand:24,60
Steun 2:18,70
Weerstand 2:25,50

De indicatoren geven het volgende technische-analysebeeld:

  • Acomo (v.h. Amsterdam Commodities) weet een consolidatie achter zich te laten. Met de uitbraak boven de voormalige weerstand is de oude uptrend hervat. De vorming van een nieuwe hogere koerspiek is positief. Acomo (v.h. Amsterdam Commodities) kan nu verder omhoog. Eerstvolgende barrière wacht nu in de buurt van weerstand 24,60 (gevormd op 19 juli 2018). Rond dit niveau rekening houden met wat aanbod. Enkel een terugval onder steun 19,76 (bodem van 29 april) zou het beeld doen verzwakken.


  • Wees erop alert dat money flow daalt. Dit geeft aan dat er geld aan de markt wordt onttrokken.


  • De MACD verzwakt op korte termijn wat (daalt, maar beweegt nog boven 0).


  • De RSI geeft op korte termijn een neutrale waarde aan. De RSI (Relative Strength Index) kan overgekochte (> 70: overbought) en oververkochte (< 30: oversold) condities blootleggen.


  • Stochastics geeft op korte termijn een neutrale conditie aan. De stochastics wordt gebruikt, zoals vrijwel alle oscillatoren, als overbought/oversold indicator en voor haar divergenties. Waarden boven de 80 worden beschouwd als overgekocht (overbought) terwijl waarden onder de 20 worden gezien als oververkocht (oversold). Een waarde van de stochastic tussen 20 en 80 wordt als neutraal beschouwd. Tostrams past overigens een subtielere beoordeling toe, waarbij ook wordt gekeken of deze indicator net uit de oversoldzone of net uit de overboughtzone breekt.
  • Het momentum tendeert op korte termijn opwaarts.


  • Deze indicator geeft aan dat de koers boven de lange termijn gemiddelde lijn noteert. Er is geen sprake van een extreme situatie..De horizontale zwarte lijn in het midden van deze grafiek geeft 200-dagenlijn weer. De 'beweeglijke' zwarte lijn geeft het koersverloop weer.


  • De omhoog gerichte relatieve sterktelijn (blauwe doorlopende lijn) geeft sterkere prestaties, vergeleken met de brede markt, aan. De relatieve sterktelijn wordt elke dag berekend door de koers te delen door die van de betreffende index en de uitkomst daarvan bij het resultaat van de voorgaande sessie op te tellen. Een stijgende relatieve sterktelijn duidt op outperformance, een dalende relatieve sterktelijn geeft underperformance aan.


Gerelateerd

Amsterdam Commodities

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord